Komode Beograd

Komode Beograd
Ukoliko želite red u svojim prostorijama u kojim živite, neophodno je da kupite komode.
Komode su prikladan komad nameštaja za svaku prostoriju, te nemojte odlagati kupovinu iste već koliko danas pretražite Beograd i nadjite komodu po svom ukusu i svojim potrebama.
Saloni nameštaja u Beogradu su poprilično dobro i raznovrsno opremljeni, a samim tim smo sigurni da ćete pronaći komodu koja je idealna za Vaš dom.
euroantik-polovan-namestaj-komode

Euroantik polovan nameštaj

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 5a +381 11 7317499
KOMODE.
PRODAJA KOMODA.
Komoda karolina komoda sa tri fioke komoda sa 3 fioke stilske komode.
Polovne komode iz Holandije.
Veliki izbor komoda.
namestaj-djeram-komode

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 +381 64 1898663
KOMODE BEOGRAD NAMEŠTAJ DJERAM Stilske komode, pravljene da traju.
Savršene za odlaganje odeće ili stvari a u isto vreme pravi ukras vašeg doma.
Cenovnik
fabrika-namestaja-carkic-komode

Fabrika namestaja Čarkić

Beograd, +381 64 2038306
KOMODE BEOGRAD FABRIKA NAMEŠTAJA ČARKIĆ Kod nas mozete poručiti izradu klasičnih komoda i tv komoda idealnih za vaš dom.
Cenovnik
namestaj-cane-komode

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 +381 11 8030818
KOMODE BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Kod nas ćete pronaći komode uz veliki izbor dizajna, oblika i veličina i sa različitim brojem fioka.Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.
Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
Cenovnik
linea-milanovic-komode

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
KOMODE.U našoj ponudi imamo veliki asortiman komoda za opremanje enterijera - od komoda za dnevne sobe, spavaće sobe, predsoblja, komoda za trpezarije i td.
U ponudi imamo kako klasične komode tako i komode modernog dizajna.
Sve naše komode mogu biti izrađene kao komode sa fiokama, dvokrilne komode, trokrilne komode, i kao bilo koje druge koje odgovaraju vašim željama i mogućnostima prostora.
Moderne komode se pretežno izrađuju od furniranog ili farbanog medijapana visokog.
U ponudi imamo preko 1500 nijansi za prekrivno farbanje italijanskim bojama i lakovima na PU ili vodenoj bazi po želji klijenta.
Klasične komode izrađuju se pretežno od punog drveta prvoklasnog kvaliteta u kombinaciji sa furniranim medijapanom čime se postiže visoki kvalitet i dugotrajnost nameštaja.
U ponudi imamo više desetina tonova za bajcovanje uvoznih italijanskih proizvođača, dok lakiranje može biti izvedeno u mat, polu sjaju ili visokom sjaju.
xylon-namestaj-komode

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 +381 11 2622010
Delovi čine celinu… Samo Vam nedostaje komoda u dnevnoj sobi, komoda u predsoblju ili u nekoj drugoj prostoriji.
Osmislićemo komadni nameštaj koji će se stilski uklopiti sa postojećim, ali i uneti novu energiju.
Svaki korak, od nabavke materijala pa do isporuke kupcu je pažljivo isplaniran kako bi se osigurao vrhunski kvalitet proizvoda i usluga.
Profesionalnost i kvalitet su imperativ kompanije XYLON.
Komode - Proizvodi/Usluge
Svi trebamo prostor da stavimo svoju garderobu. Veoma često ljudi kupe komode tek nakanadno kao privremeno rešenje koje se ipak zadrži duži niz godina. Ovo ne bi trebalo da se dešava jer komoda bi trebala da bude ključna dizajnerska stvar u prostoru. Najbolje komode su one koje kombinuju stil i funkcionalnost i koje se lepo uklapaju sa ostatkom prostora. Komoda je odlična za sva životna doba, ona odlično izgleda i u dečijoj i u tinejdžerskoj sobi. Ona je komad nameštaja koji vaša porodica neće prerasti, ona će dati dom vašoj garderobi. Komoda je sjajan izbor za one koji traže kreativan način da čuvaju odeću. Svi mi u svojim domovima imamo brdo elemenata koje je potrebno negde smestiti i naslagati... Jednostavne i praktične komode nam pomažu da sklonimo razne sitnice iz svakodnevnog vidokruga.
Back to Top